صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : ورزش صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۳
اردیبهشت
۱۴۰۴

شماره
۵۸۷۳

امروز: ۴ (اردیبهشت) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Thursday 2025 (Apr) 24

عناوین صفحه




هگمتانه، گروه خبر همدان: فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان از ایجاد 870 صندوق قرض‌الحسنه و اشتغال‌زایی برای 3 هزار نفر در استان خبر داد.
به گزارش هگمتانه، سردار مظاهر مجیدی روز گذشته در جمع خبرنگاران در سالن جلسات فرماندهی استان حرفه خبرنگاری را خطیر دانست و اظهار کرد: متأسفانه امروز به خاطر جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی قریب به 210 خبرنگار در غزه و جبهه مقاومت به شهادت رسیده‌اند که این نشان از انگیزه بالای اهل قلم است که خطر را به جان می‌خرند تا آلام و دردهای مردم را منعکس کنند و نقش این جمع بسیار خطیر است.
وی با اشاره به سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی امام(ره) در سال 58 گفت: سبزپوشان سپاه و سربازان امام(ره) در راستای فرامین ایشان و آرمان‌های نظام قدم برداشتند و تا امروز سپاه بزرگانی را تقدیم کرده تا امنیت را در منطقه ایجاد کنند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با تأکید بر اینکه امروز سپاه در سطح بالایی قدم برمی‌دارد و به پیشرفت‌هایی از تسلیحات نظامی گرفته تا هوافضا رسیده‌ایم گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیا سازندگی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند که در حوزه جهاد آب‌رسانی، جهاد روشنایی و استفاده از انرژی خورشیدی، جهاد مسکن و... اقدامات خوبی در استان انجام شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته از ساخت 40 هزار مسکن محرومان در سپاه پاسداران، یک‌هزار واحد مسکن به استان همدان تعلق یافت افزود: تیپ 32 انصارالحسین(ع) همدان در نوار مرزی مرزداری می‌کند؛ در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیز اردوگاه‌های صیانت در سپاه پاسداران فعالیت دارند که این اردوگاه‌ در همدان عملکرد مثبتی دارد و حدود 33 درصد افراد به پاکی می‌رسند و 23 درصد نیز برای آنها اشتغال‌زایی ایجاد شده است.
سردار مجیدی از ایجاد 870 صندوق قرض‌الحسنه و ایجاد 3 هزار شغل در این راستا خبر داد و افزود: در مسائل زیرساختی و عمق بخشی در استان مدارس الگوی صالح توسط سپاه ساخته شده که این مدارس قدم‌های مثبتی برداشته‌اند و سطح دانش‌آموزان بالاست.
وی با اشاره به برگزاری کنگره 8 هزار شهید استان از سوی سپاه خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب بیان کردند هر پنج سال یک بار کنگره شهدا برگزار شود و خوشبختانه امروز دبیرخانه آن در استان راه‌اندازی شده و در این راستا مستندهایی برای شهدا تهیه شده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اظهار کرد: برای نخستین بار توانستیم با همکاری بسیج هنرمندان فیلم "پیش‌مرگ" را تولید کنیم و در تلاشیم قرارداد فیلمنامه شهید همدانی را امسال رقم بزنیم و نیاز است برای دیگر شهدا مستندهایی بسازیم.
وی با بیان اینکه در حوزه عمق‌بخشی سفرهای راهیان نور را ابتدای اردیبهشت ماه در دستور کار داریم گفت: امسال 3 هزار نفر از مردم و اقشار مختلف به راهیان نور غرب کشور در منطقه سرپل ذهاب اعزام می‌شوند.
مجیدی با اشاره به اینکه قرار شد امسال در منطقه سرپل ذهاب اولین شهدایی که در پل ذهاب به شهادت رسیدند احداث یادمان رزمندگان همدان را کلنگ‌زنی کنیم افزود: امسال پیش‌بینی شده 20 هزار نفر را به اردوهای راهیان نور و غرب کشور اعزام کنیم که سال گذشته 15 هزار نفر اعزام شدند.
وی با بیان اینکه شهید شاه حسینی به عنوان شهید شاخص سال استان انتخاب شده که از نیروهای پایگاه شهید نوژه بودند و در کردستان به شهادت رسیدند افزود: در تلاشیم مطالب، خاطرات و مستند، کتاب و... از این شهید بزرگوار تهیه کنیم.
سردار ولی بهاریان جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان نیز با اشاره به خنثی‌سازی توطئه‌های پنهان دشمن توسط سپاه گفت: سپاه در نابودی داعش نیز نقش مهمی داشت؛ در مقابله با داعش نیز سپاه انصارالحسین(ع) همدان نقش بسزایی داشت.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز با بیان اینکه هر کاری پیوست رسانه‌ای نداشته باشد محکوم به شکست است اظهار کرد: در عرصه سخت و نبرد فرهنگی و رسانه‌‌ای خبرنگاران نقش مهمی دارند.
حجت الاسلام الیاس نجاری با اشاره به اینکه رهبر انقلاب تأسیس سپاه را مصداق بارز آیه 107 سوره توبه می‌دانند، گفت: رهبر انقلاب علامه مطهری را یکی از معماران جمهوری اسلامی و نادره زمان می‌دانند.
وی با اشاره به هفته عقیدتی سیاسی در سپاه خاطرنشان کرد: میزان پاسداری ما به میزان اعتقاد و معنویت است و بر همین مبنا هم‌زمان با هفته معلم هفته عقیدتی و سیاسی گرامی‌داشته می‌شود که در استان نیز برنامه‌هایی در این هفته پیش‌بینی شده است.
وی از برگزاری همایش حکمت مطهر با تجلیل از فعالان و مربیان حوزه عقیدتی و سیاسی در این هفته خبر داد و افزود: مسابقه کتاب‌خوانی، نشست هم‌اندیشی مربیان عقیدتی، اعزام سربازان وظیفه به راهیان نور، برگزاری نشست‌هاس سیاسی و عقیدتی، تجلیل از معلمان و مربیان توسط بسیج فرهنگیان، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه و... از جمله برنامه‌های این هفته است.
نجاری از برگزاری 30 عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی سپاه همدان خبر داد و گفت: 10 اردیبهشت حجت الاسلام طیبی فر، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه سخنران همایش عقیدتی سیاسی سپاه همدان است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: